Blog > Komentarze do wpisu

BEFSZTYK MIELONY

składniki (na 1 porcję):

  • 200 g mielonej polędwicy lub ligawy wołowej
  • sól, pieprz
  • 1 mała posiekana cebulka

Mięso połączyć z cebulką, posolić, popieprzyć, uformować podłużnego, spłaszczonego kotleta. Smażyć na gorącym teflonie, po 3 minuty z każdej strony. Smacznego !

 


poniedziałek, 07 czerwca 2010, halutek123

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
justmydelicious
2010/06/07 14:15:59
ciekawy pomysł :)
-
2010/06/07 16:52:57
świetny obiad w dosłownie 10 minut :)
-
Gość: Ewa Smaczniutkie.pl, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2010/06/07 20:58:25
Szybki obiad. Mi pasuje.


Wypromuj również swoją stronę

Sezon Truskawkowy 2010