Blog > Komentarze do wpisu

GRISSINI Z SZYNKĄ SERRANO I FIGAMI

Niezwykle efektowna, super smaczna przekąska, w dosłownie 3 minuty...

składniki (2 porcje):

  • 4 cieniutkie plastry szynki hiszpańskiej
  • 4 paluszki grissini
  • 2 świeże figi
  • pasta balsamiczna
  • tarty parmezan
  • kilka listków rukoli

Figi umyć, osuszyć, pokroić w ćwiartki. Do każdego paluszka przyłożyć cząstkę figi, całość zawinąć plastrem szynki. Pozostałe cząstki fig rozłożyć na dwa talerze, obok paluszków i rukoli. Całość posypać parmezanem, skropić pastą balsamiczną. Smacznego !!!

wtorek, 26 października 2010, halutek123

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:


Wypromuj również swoją stronę

Sezon Truskawkowy 2010